Exklusiv känsla med
svart i badrummet

Vi på Macro Design tycker att den röda tråden i badrummet ska vara svart.
Därför kan du matcha blandare, duschfästen, handtag och
tillbehör i samma sobra svartkrom för en genomtänkt helhet.
Svart är det nya svarta!

Svarta handdukshängare, tillbehör och handtag
 

Svarta handdukshängare, tillbehör och handtag

Oavsett om du vill ha en, två eller fyra krokar att hänga upp dina handdukar på, så finns samtliga i samma svarta färg. Även de andra tillbehören så som toalettpappershållare och tvålpump m.m finns i läcker svartkrom. Varför inte välja ett svart handtag till en svart möbel? Urläckert!

 

 
Enbart svarta detaljer i duschen
 

Enbart svarta detaljer i duschen

I Grace-sortimentet kan du få samtliga detaljer i vår PVD-behandlade svartkrom. Faktum är att samtliga produkter i svartkrom har denna fantastiska beläggning. Hållbart och lättstädat!
Addera duschblandare och duschset i svartkrom för att knyta ihop säcken ytterligare.

 

 
Tvättställsblandare i svartkrom
 

Tvättställsblandare i svartkrom

Om du vill ha en tvättställsblandare med karaktär så är det en i svartkrom som gäller! Flera av våra blandare finns i både krom, guld och svartkrom. Alla med samma höga kvalitet.

 

 
 
 

Läs vidare

Badrumsinspiration

Här hittar du all badrumsinspiration du behöver till ditt nya badrum. Bläddra igenom våra bilder för att hitta den badrumsinredning som passar dig allra bäst.

Åse Ulvtorp

Badrumstrender 2018

Åse Ulvtorp är dekoratör, stylist och inredare med full koll på badrumstrenderna, här delar hon med sig av sina trend och inredningstips för 2018.

Förgyll tillvaron i badrummet med guld

Få saker drar ögonen till sig som skimrande detaljer. Och vad kan sätta en unik prägel i badrummet bättre om inte just guld?