Tvättställsblandare

Välj en tvättställsblandare som passar perfekt till kommoden eller ditt handfat. Förutom kranar i flera olika modeller kan du få din tvättställsblandare i krom, svartkrom eller guld.

6 objekt

per sida

 • Citterio Tvättställsblandare

  Designad 1-grepps tvättställsblandare i flera olika storlekar och utföranden med eller utan lyftventil. Finns i 2 höjder en för ovanpåliggande och en för standard tvättställ. Finns i krom och guld.
  5 252 SEK

 • Starck Tvättställsblandare

  Starck 1-grepps tvättställsblandare designad av Phillip Starck. Finns i färgerna krom eller guld . Axor Starck tvättställsblandare finns i 2 höjder en för ovanpåliggande och en för standard tvättställ. Perlatorn är utrustad med Starck V wash har en unikt vattenspel som låter vattnet virvla upp ifrån blandaren.
  6 852 SEK

 • Focus Tvättställsblandare

  Focus 1-grepps tvättställsblandare utan lyftventil med väldigt hög kvalitet i krom. Focus finns i 2 storlekar. Focus 70 för våra mindre möbler och Focus 100 för vårt övriga sortiment. Focus har ett greppvänligt handtag och keramisk tätning.
  1 436 SEK

 • Metris Tvättställsblandare

  Metris 1-grepps tvättställsblandare i krom utan lyftventil med normalstråle. Metris finns för standard tvättställ och för en högre modell som passar våra ovanpåliggande tvättställ. Har ett greppvänligt handtag. Inställningsbar temperaturbegränsning.
  3 272 SEK

 • Talis E Tvättställsblandare

  En lyxig 1-grepps tvättställsblandare av högsta kvalitet. Talis E har ett greppvänligt handtag. Finns i krom eller guld.
  1 823 SEK

 • Puruvida Tvättställsblandare

  Designad 1-grepps tvättställsblandare i krom eller vit krom. Puravida finns i 2 höjder en för ovanpåliggande och en för standard tvättställ. Push-open avloppsventil ingår. Justerbar stråle för bästa komfort och med joystick med keramisk tätning. 

  6 378 SEK

6 objekt

per sida