SOMRAN

Vi kombinerar klassiska och moderna uttryck i vår serie Somran som ger
badrummet en elegant och stilfull känsla med välvda, mjuka former.

 

Somran har tvättställ av äkta sanitetsporslin som är det mest hållbara materialet. Somrans porslinstvättställ med extraglaze ytfinish där porer i ytan är förseglade har högsta kvalité och lång hållbarhet.

Alla trädetaljer i våra möbelserier är tillverkade helt i fukttrögt trä som lämpar sig väl för badrummets tuffa miljö. Alltid med 10 års garanti.

Lyxig och flexibel förvaring med flyttbara lådor och justerbara fack ingår i kommoderna.

 

I spegelskåp ingår alltid eluttag och i kommoden är det förberett för att enkelt kunna installera ett eluttag i efterhand.

Samtliga av våra spegelskåpsdörrar har i nedre kant en frostad sektion mellan glasen vilket helt motverkar fingeravtryck på såväl in- som utsidan.

Spegelskåpen har avdelat skåp för enklare förvaring av högre produkter.

 

Lådorna är försedda med lådskenor och mjukstängningsfunktion. 20 års garanti på skenor och gångjärn.

Vattenlås EasyClean Pop-up för enkel och smart rengöring medföljer.

Somran har mångsidig belysning att välja mellan. Stämningsbelysning, sminkbelysning - växla mellan varmvitt eller kallvitt ljus. Är det en bra allmänbelysning du är ute efter så finns det också. Valet är ditt. Oavsett vilken belysning du väljer är LED-belysningen av högsta kvalitet.

 

Välj din Somran

 

Bredd och utseende

Skapa din egen stil i badrummet genom att välja din personliga favorit bland våra Somran kommoder, spegelskåp och speglar som finns i fyra bredder och två olika färger.

Plain Vit ekfanér

Plain Svart ekfanér

 

Lyxiga tvättställ

I Somran möbelserie ingår tvättställ av äkta sanitetsporslin som är det mest hållbara materialet. Somrans porslinstvättställ med extralaze ytfinish där porer i ytan är förseglade har högsta kvalité och lång hållbarhet.

 

Sidoförvaring gör Somran komplett

Till Somran möbelserie finns matchande högskåp i två bredder. Högskåpen har vackra välvda kanter som ger ett mjukt intryck och matchar kommodens mjuka formspråk. Ett elegant högskåp som gör sig lika bra i vitt som i svart ekfanér.

 

Vackra beslag till Somran

Snygga läpphandtag i krom ingår alltid till Somran kommod. Vill du ha lite extra lyx så finns handtagen även i svartkrom och guld. Välj det som ger dig den där extra energin, som gör dig glad varje dag du går in i badrummet.