SKAGEN

Det är i duschen du landar och laddar, fyller på energi och slappnar av.
Det har ingen betydelse om du har ett litet eller stort badrum, vi har duschen som passar dig.
Rymliga duschar för två, nischer, saloonsdörrar, duschhörnor och mycket mer.
Låt dig inspireras, dröm dig bort och hitta din favorit.

 
 

SKAGEN VIK
Stort utrymme på liten yta

Skagen Vik är en riktigt smart duschlösning för dig som inte har så mycket plats, men vill ha den där lyxiga känslan i badrummet. Med sin innovativa utformning har den en helt egen personlighet.

Skagen Vik är riktigt yteffektiv med smarta vikbara dörrar och ljudlös lyftfunktion som gör att du smidigt kliver in i duschen utan krångel. Lätt som en plätt. Så tycker vi att det ska vara, produkter som förenklar din vardag, som gör att du inte behöver fundera så mycket utan det bara fungerar direkt.

- Smarta vändbara vik-dörrar i klarglas
- Tre modeller: Rak, Nisch och Saloon
- 3 profilkulörer
- Yteffektiv med infällbara dörrar
- 20 års garanti

 
 
 
 

Tre sköna storsäljare

Skagen Rund, Rak och U är våra allra populäraste modeller. De har stil och finess med många designuttryck. Välj mellan flera glasalternativ och diskreta aluminiumprofiler. Profilerna har ljudlös lyftfunktion och dörrarna är vändbara så du behöver aldrig tänka på om det är en höger- eller vänsterdörr.

Glas och profiler linjerar snyggt och bildar en vacker enhet. Skagenduschar är yteffektiva med infällbara dörrar, har profiler som är anpassade för rördragning och det är busenkelt att installera en Skagen. Vi lämnar alltid 20 års garanti på alla våra duschar så du kan känna dig trygg när du väljer en produkt från oss. Duscha i originalet.

 
 
 
Vit
Natur
Glans

Profilera dig själv

Skagens profiler har en genomtänkt design och blir ett med glaset, en perfekt linje som smälter samman och bildar en vacker helhet. Profilerna är alltid helt släta utan synliga skruvar vilket ger ett ännu mer exklusivt och sobert uttryck. Alla Skagenduschar kan fås i kulörerna Natur, Glans eller Matt vit. Mixa och matcha efter eget tycke.

Vackra glas

Vårt breda utbud av glas gör det möjligt att skapa din personliga dusch. Glaset du väljer påverkar uttrycket på din dusch och du har fem vackra glas att välja mellan till Skagen. Vill du ha ett lättstädat glas väljer du ytbehandlade Klarglaset Cristal Guard.

Du kan även kombinera två glas, t.ex. ett klarglas och ett spegelglas - så utnyttjar du den ena dörren till en helkroppsspegel, smart.

 
 

Klarglas & Cristal Guard

Screen

Ice

Klarglas+Reflect

Tonat

 
 
 

Skräddarsytt helt efter dina önskemål

Måttbeställ din dusch. Vi skapar precis den dusch som du vill ha - vi har över 30 års erfarenhet av att uppfylla våra kunders duschdrömmar. Har du ett snedtak i ditt badrum eller vinklar och vrår som känns omöjliga att utnyttja till något bra? Vi hjälper dig gärna med att hitta en unik duschlösning där du kan nyttja hela ditt utrymme i badrummet.

Möjligheterna är oändliga, det är bara fantasin som sätter gränser. Leta fram papper och penna, gör din skiss och skicka den till oss eller din närmaste återförsäljare så hjälper vi dig med resten!

 
 

Välj din Skagen