LJUSNAN

En trendig möbelserie i modern stil som tilltalar den trendmedvetne.
Vi använder väl valda material av gråbetsad ek, sten och rostfritt borstat stål.

 

Ljusnan är tillverkad helt i massiv ek och stommen i fukttrögt trä med 10 års garanti.

Alla lådor i Ljusnan är försedda med senaste tekniken av lådskenor med push open och soft close. 20 års garanti på skenor och gångjärn.

Lyxig och flexibel förvaring med flyttbara lådor och justerbara fack ingår i kommoderna.

 

Till Ljusnan väljer du spegel och belysning ur Laganserien. Du har flera typer av belysning att välja mellan - stämningsbelysning, sminkbelysning med varmvitt eller kallvitt ljus eller allmänbelysning. Valet är ditt. Oavsett vilken belysning du väljer är LED-belysningen av högsta kvalitet.

Ljusnan är försedd med två lådor men ger intrycket av fyra vackra massiva ekfronter. En riktig designmöbel för den trendmedvetne. Ljusnan är ytbeklädd i en grå keramisk sten anpassad för badrum.

Till Ljusnan finns det vackra rostfria handfatet. Med sin svepande form ger det ett extra elegant intryck tillsammans med den stenbeklädda Ljusnan.

 

Ljusnan är alltid förberedd för att enkelt kunna installera ett eluttag i.

Alla våra möbler är färdigmonterade. Du sparar tid och slipper krångliga monteringsanvisningar. Resultatet blir därmed också perfekt.

Upphängningsskena med färdiga installationsmått följer alltid med till våra möbler, allt för att det ska bli enkelt för dig att montera möblerna på plats.

 

Tre olika utföranden

Ljusnan finns i tre utföranden - välj stenskiva med eller utan hål för blandare eller sideboard utan rostfritt handfat.

Ljusnan med blandarhål
Ljusnan utan blandarhål
Sideboard