LAGAN

En serie att tycka om, oavsett smak och personlighet. Lagan har något
för alla. Stilrena möbler som är lätta att kombinera för att passa badrummet.
Lagan finns med 4 olika fronter; den minimilistiska Plain, den klassiska Frame,
den kaxiga Shape och den tuffa svarta ekfronten.

 

I spegelskåp ingår alltid eluttag och i kommoden är det förberett för att enkelt kunna installera ett eluttag i efterhand.

Samtliga av våra spegelskåpsdörrar har i nedre kant en frostad sektion mellan glasen vilket helt motverkar fingeravtryck på såväl in- som utsidan.

Spegelskåpen har avdelat skåp för enklare förvaring av högre produkter.

 

Våra tvättställ är av äkta sanitetsporslin som är det mest hållbara materialet, lättstädat och håller i många år utan att repas. Välj mellan 5 olika tvättställ till Lagan-serien: Slim, Square, Deep, Hide eller Sand Round.

Alla trädetaljer i våra möbelserier är tillverkade helt i fukttrögt trä som lämpar sig väl för badrummets tuffa miljö. Alltid med 10 års garanti.

Lyxig och flexibel förvaring med flyttbara lådor och justerbara fack ingår i kommoderna.

 

Lådorna är försedda med lådskenor och mjukstängningsfunktion. 20 års garanti på skenor och gångjärn.

Vattenlås EasyClean Pop-up för enkel och smart rengöring medföljer.

Lagan möbelserie har mångsidig belysning att välja mellan. Stämningsbelysning, sminkbelysning - växla mellan varmvitt eller kallvitt ljus. Är det en bra allmänbelysning du är ute efter så finns det också. Valet är ditt. Oavsett vilken belysning du väljer är LED-belysningen av högsta kvalitet.

 

En storlek som passar alla

Lagans kommoder, spegelskåp och speglar som finns i fyra bredder: 600, 800, 1000 eller 1200mm. Med andra ord något som passar de allra flesta behov och badrum.

 

Välj färg och front

Lagan finns med tre fronter och tre olika färger att välja bland. Alla erbjuder sitt unika uttryck som sätter tonen i badrummet.

Plain Vit

Shape Vit

Frame Vit

Plain Varmgrå

Shape Varmgrå

Frame Varmgrå

Plain Svart ekfanér

 

Ett tvättställ för alla smaker

Till Lagan-serien väljer du mellan 5 vackra porslinstvättställ. Gillar du minimalistisk design eller vill du ha gott om avställningsyta? Valet är ditt, oavsett vilket tvättställ du väljer så är det samma fina finish och hög kvalitet som gäller.

Slim

Square

Deep

Hide

Slim

Square

Deep

Sidoförvaring gör badrummet komplett

Till Lagan finns matchande högskåp i flera bredder och utföranden. Det finns till och med högskåp som har plats för det nya lyxiga minikylskåpet, eller vad sägs om en integrerad papperskorg med praktiskt tiplock till tops, pads eller liknande. Smarta detaljer som underlättar vardagen.

Snygga vägghyllor i matchande färger till dina badrumsmöbler finns i flera bredder och tre färger, vit, varmgrå och svart ek.

Lägg beslag på din stil

Långa handtag, korta handtag, krom, svartkrom eller guld? Välj det som ger dig den där extra energin, som gör dig glad varje dag du går in i badrummet.

Handtaget är din möbels smycke, en vacker detalj som egentligen är så självklar, men som ändå är så viktig för hela möbelns uttryck. Välj handtag med omsorg så kommer du ha glädje av din möbel lång tid framöver.