HEART

Vi kombinerar klassiska och moderna uttryck i vår serie Heart som ger
badrummet en elegant och stilfull känsla med välvda, mjuka former.

 

Heart har tvättställ av äkta sanitetsporslin som är det mest hållbara materialet. Hearts porslinstvättställ med extraglaze ytfinish där porer i ytan är förseglade har högsta kvalité och lång hållbarhet.

Alla trädetaljer i våra möbelserier är tillverkade helt i fukttrögt trä som lämpar sig väl för badrummets tuffa miljö. Alltid med 10 års garanti.

Lyxig och flexibel förvaring med flyttbara lådor och justerbara fack ingår i kommoderna.

 

Välj din Heart

 

Bredd och utseende

Skapa din egen stil i badrummet genom att välja din personliga favorit bland våra Heart kommoder, spegelskåp och speglar som finns i fyra bredder; 500, 650, 800 eller 1000 mm och två olika färger.

Plain Vit ekfanér

Plain Svart ekfanér

 

Lyxiga tvättställ

I Heart möbelserie ingår tvättställ av äkta sanitetsporslin som är det mest hållbara materialet. Hearts porslinstvättställ med extralaze ytfinish där porer i ytan är förseglade har högsta kvalité och lång hållbarhet.

 

Lådorna är försedda med lådskenor och mjukstängningsfunktion. 20 års garanti på skenor och gångjärn.

Vattenlås EasyClean Pop-up för enkel och smart rengöring medföljer.

Alla stommar till våra badrumsmöbler levereras alltid monterade. Kommoder, spegelskåp, speglar och högskåp monteras enkelt med upphängningsskena.

 
 

Till Heart finns matchande speglar och spegelskåp i flera bredder med eller utan belysning. Välj det som passar dig bäst. En klassisk spegel är alltid snyggt och stilrent. Ett spegelskåp är den perfekta lösningen för dig som är i behov av extra förvaring i ditt badrum.

Snygga läpphandtag i krom ingår alltid till Heart kommod. Vill du ha lite extra lyx så finns handtagen även i svartkrom och guld. Välj det som ger dig den där extra energin, som gör dig glad varje dag du går in i badrummet.

 
 

Sidoförvaring gör Heart komplett

Till Heart möbelserie finns matchande högskåp i två bredder. Högskåpen har vackra välvda kanter som ger ett mjukt intryck och matchar kommodens mjuka formspråk. Ett elegant högskåp som gör sig lika bra i vitt som i svart ekfanér.

Vägghyllor finns i kulörerna vit, antracitgrå och svart ek.

 
 

Smarta tillval

Aura eluttag låda

I Heart kommoderna är det förberett för att enkelt kunna installera ett eluttag i efterhand.

Låsbelysning

Lys upp din kommod med en snygg invändig belysning.