FLOW

Flowfamiljen har en stilren design med valfria kombinationsmöjligheter till rätt pris
och snabba leveranser, allt med en personlig touch. Duscharna tillverkas i halländska Laholm
och vi lämnar alltid 20 års garanti på våra produkter. Vi är övertygade om att det finns en Flow
för alla smaker. I Flowfamiljen ingår duschkabiner, nischer och duschhörnor med ramprofiler.
Låt dig inspireras, dröm dig bort och hitta din favorit.

 
 

En duschkabin - massor av valmöjligheter

Flow har ett modernt uttryck med slimmade profiler, gjutmarmorkar och dolt avlopp. Flow är enkel att montera med minimalt med skruvar då många av delarna har snäppfunktion. Kombinera fritt efter eget tycke och smak, välj glas och profiler. Välj panel med servicehylla eller slät panel. Paneler finns för utanpåliggande blandare, inbyggd blandare och med eller utan takdusch. Duschset ingår alltid, blandare är tillval. Höjd 202/218 cm.


 

Har du låg takhöjd så finns vissa Flowmodeller i extra låg höjd 187 cm. Kan vara bra i exempelvis en källare där det inte brukar vara så högt i tak.

Till och med de anspråkslösa smådelarna håller högsta klass. Även delar som knappt syns är omsorgsfullt förädlade och precist måttanpassade. Den lyxen får du alltid från Macro Design.

 

En stilren och beprövad familj

Hela Flowfamiljen har en stilren design, jämna storlekar med valfria kombinationsmöjligheter till rätt pris och snabba leveranser, allt med en personlig touch. Flowfamiljen är väl beprövade produkter som har funnits på marknaden under lång tid. Duscharna tillverkas i halländska Laholm och vi lämnar alltid 20 års garanti på våra produkter.

 

På dina villkor

Våra duschkabiner i Flowfamiljen har en smalare duschhylla och dolt avlopp placerat i hörnet av gjutmarmorkaret. Flowkabinerna finns med duschkar i vitt utförande. Alla kabiner, nischer och hörnor har vita eller aluminiumfärgade profiler. Kombinera fritt efter eget tycke och smak, välj favoritglaset och de profiler som gör din dusch personlig.

 
 

Flow hörnduschar

Flow duschhörnor finns i Klarglas, Screen och Ice. Praktiska skjutdörrar som är vändbara, t.ex. 81x91 kan vändas till 91x81 cm. Justerbara hjulfästen i metall. Profilerna är anpassade för rörgenomföring och kan kompletteras med vinkelväggar och påbyggnadsprofiler. Tät mot golv med praktiska skjutdörrar och lämpar sig väl i trånga utrymmen. Kan även måttanpassas på höjden.

Flow hörna semi

Flow hörna rak

 

Flow nischdusch

En nisch erbjuder flexibla valmöjligheter i storlekar från 80-120 cm, 120-160 och måttanpassad. Nischerna finns i i klarglas eller Ice med profiler i matt vit eller natur. Nisch 2D har en fast vägg och en skjutdörr, Nisch 4D har två fasta väggar och en skjutdörr. Profilerna är anpassade för standard rörgenomföring. Tät mot golv. Nischen kan kombineras med en eller två vinkelväggar. Vid mått över 120 (2D) och 160 cm (4D) kontakta din återförsäljare.

Flow nisch 2D

Flow nisch 4D

 

Välj din duschkabin

1. Välj modell

Front

Rak

Semi

 

2. Välj utrustning

STANDARD
Flow Servicehylla för utanpåliggande blandare. Duschset från Hansgrohe (blandare är tillval)

LUX
Servicehylla med inbyggd blandareoch takdusch. Kan beställas med duschstång som tillval.

EXCLUSIVE
Slät panel med inbyggd blandare och takdusch. Kan beställas med duschstång som tillval.

 

3. Välj glas och profil

Klarglas, Screen eller Ice

Matt vit eller Matt natur

 

4. Välj till extra lyx

Horizont handtag monteras enkelt på duschens profil

Sätt tak på din duschkabin! Du får en varm härlig dusch samtidigt som du stänger in ångan och slipper imma på spegeln.

Exklusiv duschsits i corian. Duschsits Care är ett bekvämt tillval. Sitsen monteras på duschkabinens panel.

 

Bakväggar i Ice

Duschstång

Free duschhylla