FRÅN IDÉ TILL FÄRDIGT BADRUM

@moeofsweden

Speil

 

Macro Design har följt Matilda, den ena halvan av Moe of Sweden, och hennes familj under deras renovering av två badrum i nyinköpta huset i Sollentuna. Kul tycker vi!

- Vi har planerat renovering av både badrum och vår toalett. Jag har ju oftast ganska klara bilder i mitt huvud hur JAG vill ha det men vi är ju två om att bestämma. Eller ja, snarare tre stycken. Johan och jag brukar oftast ha väldigt lika smak så det brukar gå smärtfritt. Det ska ju kännas som vår stil och inte bara min för att jag är den som är inredningsintresserad.

- Vi kommer ha ett badrum med toalett, dusch och handfat på övervåningen och på nedervåningen blir det bland annat en tvättstuga i kombo med toalett och handfat.

Planeringen är i full gång och badrumsrenoveringen har påbörjats. Vill du läsa hur det går för Matilda och få tips och inspiration kring material- färg och möbelval? Följ bloggen moeofsweden där massor av spännande läsning väntar!

 

Här kaklas det för fullt. Kakelvalet föll på ett tufft slaktarkakel med ljusgrå fogar. Tufft och snyggt!

 

Det här är Moe of Sweden

MOE of Sweden består av två systrar, Matilda och Olivia, båda med en stor passion för allt som hör hemmet till. Tillsammans driver de Instagramkontot @moeofsweden och inredningsbloggen med samma namn.

Ta mig till moeofsweden

 

 

 

Så här såg badrummen ut innan och under rivning.