Aura Kommod 1000

Aura kommod 1000 är en riktigt elegant möbel som ger dig internationell design och kvalitet i världsklass. Med fasade kanter och flexibe... Läs mer
Aura kommod 1000 är en riktigt elegant möbel som ger dig internationell design och kvalitet i världsklass. Med fasade kanter och flexibel inredning kallar vi den inte bara snygg utan även smart! I Aura möbelserie kan du välja mellan tre vackra tvättställ, två porslintvättställ och ett glastvättställ. Edge glastvättställ är ett trendigt lyxigt tvättställ i Briljantglas med en gnistrande effekt. Oavsett vilket tvättställ du väljer så får du vackra och mjukt formade skålar som är både eleganta och lättstädade. Förvaringslåda ingår. Inkl vattenlås med EasyClean Pop-Up för enkel och smart rengöring. Extrautrusta Aura med benstativ i mattvit eller mattsvart metall.
Läs mindre
Återställ
Art nr: RSK nr: NRF nr:

Lagersaldo: I lager

12 785 SEK
Se våra återförsäljare

Bilder

  • Aura är en riktigt elegant möbel. Med fasade kanter och flexibel inredning kallar vi den inte bara snygg utan även smart.
  • Aura 1000 mm i vitlack med tvättställ Edge i glas. Spegel med infälld LED belysning och matchande högskåp 400 mm. Handtag MD 1 i krom.
  • Aura 1000 mm i vitlack med tvättställ Edge i glas. Spegel med infälld LED belysning och matchande högskåp 400 mm.
  • Aura 1

teknisk info

teknisk info

Monteringsanvisningar